Hi, Amal Ishaaa here, turning 24.
Dont have any - Wechat / Twitter etc.

Author Post buddies



{ Follow. ask.fm. Facebook. twitter. bgskins }

Older Post►
Sweetheart (:-
December 6, 2016 (9:27 PM) | 0 comment








Hai guys, Dah lama rasanya aku tak update blog. Sorry kemunculan aku tibatiba membuatkan korang rasa tak selesa or whatever. Okay, first aku nak cerita pasal my sayang eira <3 dia selalu buat aku happy selalu buat aku tersenyum dari mula aku kenal dia hingga lah sekarang dia tak pernah kecewakan aku dan sakitkan hati aku. Ya allah bertuahnya aku kau memperkenalkan orang sebaik dia. Aku kenal dia hampir 3tahun dan selama 3tahun ni alhamdulilah hubungan kami baik dan saling memahami antara satu sama lain. Kami hidup sangat bahagia sehingga lah aku berjumpa dengan mak ayah dia, alhamdulilah family dia terima aku dengan seadanya. Suatu hari tu menjelang hari raya aidilfitri first time nih aku nak berjumpa family dia, kononya nak kenal family dia lah, cehh. Tapi, masa tu ya allah hanya tuhan je tahu betapa malunya aku masa tu nak jumpa mak ayah dia, maklumlah nak jumpa calon mak ayah mertua kan heee :) "berangan pulak aku nih" lepastu mak dia pun pelawa aku makan, macam biasa lah lauk lauk hari raya, nasi impit, kari ayam, ketupat memang sedap mak dia masak, Habis je aku makan tup tup mak dia suruh aku tambah lagi :( Alamak dalam hati aku "nak tambah ke tak nak" tapi aku dah kenyang kang nanti kalau aku tambah nampak sangat aku macam kelaparan. Tapi faham faham lah kan masa tu hari raya memang banyak jemputan rumah terbuka memang hari tu makan ajee lah kan. Sampai gemuk aku dibuatnya hee :) Lepas je aku makan punya lah aku tak malu masuk dapur orang selamber je basuh pinggan sendiri n letak kat rak pinggan. rumah dia. Heee kesian eira kena marah dengan mak dia, padan muka :p Bukan nya aku yang kena marah haha. Lepas tu mula la mak dia buka mulut nak berborak borak lah dengan aku lah kononnya, Tapi masa tu confused mak dia, Sebab aku datang dengan kawan kolej masa aku belajar di johor dulu, mak dia tak kenal ni ke amal haha rasa pelik kan? Tapi takpa last last dia tahu juga yang aku ni amal yang berkawan dengan eira, Ceehh berkawan ke?? "Padahal tengah bercinta kot hee" Tapi okay lah mak dia berborak dengan aku terima aku senang dengan kehadiran aku tak tahu nak cakap macam mana lagi dah family dia dah terlalu banyak baik dengan aku. Okay, sejak dari pada tu lah sebulan sekali aku datang kuala selangor untuk keluar dating, First, aku bawa dia ke pavilion shopping mall second sunway pyramid, third setia city mall then area2 kuala selangor. Keluar dengan eira ni memang best, dia tak banyak cakap tak banyak karenah tak banyak bantah cakap aku. Paling aku suka bila aku tengok dia merajuk hee, rasa macam comel sangat sangat. Hee jangan marah yee sayang i buat ni semua utk you senyum jangan sedih sedih, i taknak tengok orang yang i sayang menangis disebabkan orang lain. I'm sorry i akan cuba buat yang terbaik utk you. Iloveyousomuchsayang <3 insyallah ada jodoh kita naik pelamin ye sayang hee. 




Tunggu sambunganya.



-amal-